Profesjonalny nóż Japoński "Sashimi" doskonały do krojenia ryb na cienkie plastry, doskonale sprawdza się również podczas przygotowywania sushi. Noże Hendi charakteryzują się wysoką jakością, a ich uniwersalność sprawia, że rekomendowane są dla profesjonalistów oraz do użytku domowego.
Tradycyjny nóż japoński z drewnianą rączką
Wykonany z wysokiej jakości stali węglowej X50CrMoV15
Proces produkcyjny noży składa się z 50 etapów
Każdy nóż jest w osobnym estetycznym blistrze
Nie można myć w zmywarkach
grubość stali (mm): 4
długość ostrza (mm): 240
długość (mm): 370
Nikt jeszcze nie napisał recenzji do tego produktu. Bądź pierwszy i napisz recenzję.
Tylko zarejestrowani klienci mogą pisać recenzje do produktów. Jeżeli posiadasz konto w naszym sklepie zaloguj się na nie, jeżeli nie załóż bezpłatne konto i napisz recenzję.