Wyposażenie Sklepów, Restauracji i Barów
Gastronomia Sklep » Ochrona danych osobowych
Kategorie
Producenci
Hity sklepowe
1
HitReklama lód włoski

Reklama lód włoski250,00 zł brutto/ szt.203,25 zł netto

HitReklama lód 4 kulki

Reklama lód 4 kulki250,00 zł brutto/ szt.203,25 zł netto

Uwaga!

W związku z brakami towaru u naszych dostawców, prosimy po zamówieniu, poczekać na potwierdzenie dostępności.
Dziękujemy

Ochrona danych osobowych

Ochrona danych osobowych
Obowiązek informacyjny zgodny z RODO

Dbając o najwyższą jakość świadczonych usług, zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych („RODO”) informujemy, że: 

1. Administratorem Pani/Pana Danych Osobowych jest firma A-Z Gastro Elżbieta Rurynkiewicz adres: 45-303 Opole ul. Wiejska 122A, wpisana do ewidencji nr 1350/1985, wydanym przez Prezydenta Miasta Opola NIP 754-100-63-02 REGON: 530560349 zwaną dalej A-Z Gastro.

2. Osobami wyznaczonymi do kontaktu jest obsługa sklepu internetowego tel. 797-189-476 email bok@gastronomiasklep.com.pl.

3. Dane osobowe będą przetwarzane w celu:

a. wykonania umowy sprzedaży, lub podjęcia działań niezbędnych do zawarcia umowy np. kontakt telefoniczny lub mailowy w celu przesłania oferty, ustalenia terminu wykonania usługi, odwołania lub zmiany terminu wykonania usługi (art. 6 ust. 1 lit. b RODO)
b. marketingu produktów i usług oferowanych przez A-Z Gastro (art. 6 ust. 1 lit. a RODO). Po wyrażeniu odrębnej zgody, dane mogą być przetwarzane również w celu przesyłania informacji handlowych drogą elektroniczną lub wykonywania telefonicznych połączeń w celach marketingowych – odpowiednio w związku z art. 10 ust. 2 Ustawy z dnia 18 lipca 2002 roku o świadczeniu usług drogą elektroniczną lub art. 172 ust. 1 Ustawy z dnia 16 lipca 2004 roku – Prawo Telekomunikacyjne. 

4. Administrator danych nie udostępnia danych do ani ich nie przekazuje do państwa trzeciego/organizacji międzynarodowej. 

5. Dane osobowe przetwarzane w celu wykonania umowy oraz w celach marketingowych będą przetwarzane do czasu odpowiednio: zgłoszenia żądania do ich usunięcia lub odwołania udzielonej zgody. 

6. Dane osobowe podlegają profilowaniu. 

7. Osoba, której dane dotyczą ma prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz prawo ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo wniesienia sprzeciwu, prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem 

8. W przypadku stwierdzenia, że przetwarzanie danych osobowych narusza przepisy RODO, osoba której dane dotyczą ma prawo wnieść skargę do organu nadzorczego Urzędu Ochrony Danych Osobowych. 

9. Podanie danych osobowych jest dobrowolne, ale niezbędne do zawarcia umowy sprzedaży.

Cofnięcie zgody na przetwarzanie danych osobowych

W przypadku chęci cofnięcia zgody na przetwarzanie danych osobowych przez A-Z Gastro, prosimy o przesłanie takiej informacji na adres: bok@gastronomiasklep.com.pl  lub wycofanie zgody na swoim koncie w sklepie - Panel klienta / Moje dane

Zapoznaj się z naszą polityką prywatności

POLITYKA PLIKÓW COOKIES
Przejdź do strony głównej
Kontakt
  • Gastronomia Sklep
    ul. Wiejska 122A
    45-303 Opole

  • E-mail:bok@gastronomiasklep.com.pl
  • Telefon797-189-476
  • Godziny działania sklepupon-pt: 9:00 - 17:00
Newsletter

Prześlij nam swój adres e-mail, a my powiadomimy Cię o nowych produktach, najlepszych cenach, promocjach i wyprzedażach.

Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych osobowych do celów marketingowych
Wyrażam zgodę na otrzymywanie informacji handlowych na wskazany przeze mnie adres e-mail

 
  • LEASING
  • Skąpiec.pl
Korzystanie z tej witryny oznacza wyrażenie zgody na wykorzystanie plików cookies. Więcej informacji możesz znaleźć w naszej Polityce Cookies.
Nie pokazuj więcej tego komunikatu